|
info o ww zaczerpnięte z internetu
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
Administrator
Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 16:22, 20 Mar 2007 Temat postu: Dania restauracyjne oraz Zupy gotowe, np w restauracji |
|
|
Dania restauracyjne
Omlet z grzybami 7
Rolada z sosem 11
Stek wieprzowy 4,5
Zupa pomidorowa czysta 1,5
Zupa cebulowa 3
Ziemniaczana sałatka 100g 5
Mussaka 11
Tzatziki 5
Cannelloni z warzywami 10
Lazania porcja 16
Makaron z dodatkami, porcja 7
Ravioli 125 g 2
Tortellini 120g 2
Sałatka z ryżem i tuńczykiem 100g 6
Tost hawajski 1 sztuka 6,5
Deser zabajone 5
Sałatka pomidory, mozzarella 4,5
Zielona sałata z oliwa 2
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
Administrator
Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 18:19, 07 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
barszcz czerwony czysty 1p
barszcz czerwony zabielany, barszcz z botwinka po 1,5p
cebulowa 2
fasolowa 3,5
flaki 6
gazpacho 2
grochowa 3,5
grzybowa zabielana 1,5
jarzynowa zabielana 2
jarzynowa, kalafiorowa 0
krem z groszku zielonego 3,5
krupnik 2,5
minestrone 2,5
mleczna z kluskami lanymi 4
ogórkowa zabielana 2
pomidorowa na koncentracie 0
pomidorowa z makaronem/ryżem zabielana 2
rosół z makaronem 3,5
szczawiowa 2
żurek na kiełbasie 4
Kubek Knorr 1 – 1 p
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
Administrator
Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 18:19, 07 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
Produkt Porcja .................................Kcal........ Tł. (g)
Grzybowa z ziemniakami talerz 250 ml ....102 .........1,6 -2 pkt
Grochowa talerz 250 ml .......................192......... 2,9 -3,5 pkt
Fasolowa talerz 250 ml .........................169 ........2,9 -3,5 pkt
Zupa cytrynowa z ryżem talerz 250 ml .....102........ 1,3 -2 pkt
Cebulowa z zasmażką talerz 250 ml .........138,2 ......1,9 -2,5 pkt
Barszcz ukraiński talerz 250 ml.............. 98,9 .......2,2 -2 pkt
Barszcz czerwony zabielany talerz 250 ml ..79,5 ......1,9 -1,5 pkt
Barszcz czerwony czysty talerz 250 ml .....43 ........1,2 -1 pkt
Kapuśniak z kiszonej kapusty talerz 250 ml .96,1..... 2,3 -2 pkt
Kalafiorowa zabielana talerz 250 ml ..........149,7 .....1,3 -2,5 pkt
Kapuśniak ze słodkiej kapusty talerz 250 ml.. 96,4.... 2,3 -2 pkt
Kalafiorowa talerz 250 ml .......................96,2...... 0,6 -2 pkt
Jarzynowa zabielana talerz 250 ml ...........174,6 .....1,5 -3 pkt
Jarzynowa talerz 250 ml .........................98 .......0,7 -1,5 pkt
Grzybowa z ziemniakami zabielana talerz 250 ml 195.. 2,3 -3,5 pkt
Krem z zielonego groszku talerz 250 ml ......158,2 .....8,1 -3,5 pkt
Szczawiowa z ziemniakami talerz 250 ml .....148,9 .....1,8 -3 pkt
Żurek ze śmietaną talerz 250 ml ..................198,6 ...7,3 -4 pkt
Szczawiowa ze śmietaną i jajkiem talerz 250 ml 138.... 9,6 -3,5 pkt
Żurek z kiełbasą talerz 250 ml ......................213,4.. 8,5 -4,5 pkt
Pomidorowa z makaronem talerz 250 ml ............125 ....0,9 -2 pkt
Krupnik talerz 250 ml .................................125 .....2,9 -2,5 pkt
Rosół z makaronem talerz 250 ml ..................148,9... 0,7 -3 pkt
Ziemniaczana talerz 250 ml ..........................89,5.... 0,5 -1,5 pkt
Rosół na drobiu talerz 250 ml ........................102..... 0,9 -2 pkt
Pomidorowa ze śmietaną talerz 250 ml............. 87,2 ...0,9 -2 pkt
Rosół na wołowinie talerz 250 ml.................... 97,8 ....0,8 -2 pkt
Pomidorowa z ryżem talerz 250 ml .................137 .....0,9 -2,5 pkt
Pomidorowa czysta talerz 250 ml .....................43 ....0,3 -0,5 pkt
Ogórkowa ze śmietaną talerz 250 ml ...............132,3... 1 -2,5 pkt
Krupnik z ryżu talerz 250 ml ........................110 .....2,75 -2,5 pkt
Barszcz z botwiną talerz 250 ml.................... 75 .......4,5 -1,5 pkt
Gorący kubek żurek szklanka 200 ml ...............64 ......1,4 -1 pkt
Bulion warzywny (Winiary) w kostkach porcja 100 ml 7 ..0,6 -0 pkt
Zupa cambridge porcja 227 ml ......................135..... 2,7 -2,5 pkt
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
Administrator
Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 18:20, 07 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
zupy gotowe :
ser w ziołach z makaronem - 350 ml ma 6,5 punkta
Jeśli chodzi o kostki rosołowe to w ww mówią, że za jedną kostkę dziennie 0 punktów a za następne po 0,5 punktu.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|