becik22
Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 40
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 19:24, 24 Paź 2006 Temat postu: RYBY |
|
|
Anchois w solance 25g 0,5
Dorsz świeży, surowy 125g surowego 2
Filet śledziowy w sosie pomidorowym ½ puszki 95g 4,5
Filet śledziowy w śmietanie 60g 4
Filety rybne panierowane 150g 7
Gładzica surowa 70g surowej 1
Halibut czarny, świeży 125g surowego 4,5
Halibut czarny, wędzony 100g 5,5
Homar 125g 2
Kargulena 125g 2
Karmazyn wędzony 100g 3
Karp świeży, surowy 100g surowego 2,5
Kawior 10g 0,5
Kostki rybne 30g 1
Kraby 25g 0,5
Krewetki bez łusek 30g 0,5
Leszcz mały, surowy 125g 2,5
Lin, surowy 1 filet 125g 1,5
Łosoś surowy 125g surowego 3,5
Łosoś w oleju 25g 1
Łosoś wędzony 60g 2
Makrela świeża, surowa 90g surowej 4
Makrela w oleju 30g 2
Makrela wędzona 75g 3,5
Małże 500g 5
Matias 80g 5
Mintaj 125g 1,5
Morszczuk 125g 1,5
Okoń 125g 2
Ostrygi 3 szt. 50g 0,5
Pikling wędzony 110g 6
Pstrąg świeży 300g 6
Pstrąg wędzony 60g 1,5
Rolmopsy 80g 2,5
Ryba pieczona w folii 180g 4
Ryba pieczona w śmietanie 180g 9,5
Ryby nie tłuste np. rdzawiec, wątłusz 1 mały filet 150g surowy/ 120g gotowany 2
Sandacz 125g 1,5
Sardynka, surowa 60g surowej 2
Sardynki w oleju 30g 1,5
Sepia, surowy 125g surowej 1,5
Sola, surowa 70g surowej 1
Szprotki wędzone 15g 1
Śledź marynowany 1 szt. 110g 6
Śledź smażony 100g 5
Śledź świeży, surowy 90g 5
Śledź w galarecie 150g 6
Tuńczyk świeży, surowy 100g surowego 5,5
Tuńczyk w oleju 30g 2
Tuńczyk w sosie własnym 30g 1
Węgorz świeży 100g 7,5
Węgorz wędzony 40g 3,5
Post został pochwalony 0 razy
|
|